Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren


Online bestellenOnze winkels zijn gevestigd in Numansdorp aan de Voorstraat 29 en in Zuid-Beijerland aan de Gravin Sabinastraat 56. Wij hopen u snel te mogen bedienen van het lekkerste brood en banket!

Namens het hele verkoopteam van Bakkerij de Ambacht.

 

Kies een filiaal en bestel online!

Bestel in Numansdorp
Voorstraat 29
tel. 0186 - 65 13 42


Bestel in Zuid-Beijerland
Gravin sabinastraat 56
tel. 0186 - 66 14 25
 

Bestel brood, banket en taart online


Bestel hier eenvoudig ons volledige brood, banket en taart assortiment. Gemakkelijk, snel en overzichtelijk. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, wij willen het u dan ook graag gemakkelijk maken. U kunt daarom tot 16:00 uur 's middags ons volledige assortiment online bestellen, voor levering de volgende dag! En voor nog meer gemak kunt u ook nog eens kiezen voor (thuis)bezorging!


            Bekijk hier onze broden                    Bekijk hier ons banket                      Bekijk hier onze taarten
 


Een eigen taart samenstellen

Of het nu een fototaart, verjaardagstaart, kindertaart, bedrijfstaart of logotaart is, u kunt uw taart zelf naar wens samenstellen met verschillende thema's, smaken en decoraties. Wilt u direct online uw taart samenstellen en bestellen? Klik dan op Ontwerp je eigen taart en maak uw keuzes! Voor speciale wensen vragen wij u om met ons telefonisch contact op te nemen.
 


Ambachtelijke taarten

Onze taarten worden nog steeds op ambachtelijke wijze gemaakt, door banketbakkers die verstand hebben van het bakkersvak. Door gebruik van de beste ingrediënten en de traditionele recepten geniet u van elk feestje. Of het nu om een verjaardag, bruiloft, of een ander moment gaat waarop u iets te vieren heeft.
 


Vers gemaakte taarten

Bij Bakkerij de Ambacht wordt uw taart vers gemaakt. En vers betekent ook echt vers, namelijk gemaakt op dezelfde dag dat u de taart komt ophalen. Uw taart is vaak net voor openingstijd klaar en dat proeft u zeker terug!

Namens het hele verkoopteam van Bakkerij de Ambacht.